Mrt

Okulumuz tarafından 8 Mart 2024 Cuma günü İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlenecektir.

Yarışmaya okulumuz 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilmektedir.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin 6 Mart Çarşamba gününe kadar ismini Türkçe öğretmenlerine bildirmesi gerekmektedir.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları

6. sınıf Türkçe dersi için 26 Mart 2024 Salı günü;

6. sınıf matematik dersi için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacak olan sınava yönelik konu dağılım tablosu 20 Şubat 2024 tarihinde MEB tarafından yayınlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 21 Nisan 2024 Pazar Günü, Türkiye saati ile saat 10.00’da yapılacak olan "İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı" başvuru tariihleri 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasındadır.

Ara

Veli ve öğrencilerimizin dikkatine!

• Matematik
  • Sosyal Bilgiler
  • Fen Bilimleri
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Arapça
  • İngilizce

dersleri için 1. Dönem 2. Sınav Senaryo ve Kazanım Tabloları aşağıdaki gibidir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Veli ve öğrencilerimizin dikkatine!

6. ve 7. sınıflar için 1. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınav Takvimi aşağıdaki gibidir.

5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz Yazılı Sınav takvimine E-Okul VBS'den ulaşabilirler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması" yapılacaktır.
Yarışma ile ilgili ana başlıklar;

• Yarışmaya okulumuzdaki 6. ve 7. sınıf öğrencileri katılabilir.
  • Yarışma 22.12.2023 tarihinde gerçekleştirilecek olup, sonuç aynı gün açıklanacaktır.

Sayın Veli,

30.11.2023 Perşembe günü saat 13:30’ da Okulumuzun Fen Laboratuvarında Okul Rehber Öğretmeni Mustafa YILMAZ tarafından 8. Sınıf velilerine yönelik “LGS Bilgilendirme” semineri verilecektir.

Kas

29.11.2023 Çarşamba günü saat 13:15’ de Okulumuzun Fen Laboratuvarında Okul Rehber Öğretmeni Mustafa YILMAZ tarafından 5, 6 ve 7. Sınıf velilerine yönelik “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer verilecektir.

Velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Kas

Okulumuz Okul-Aile Birliği toplantısı yapıldı. Yeni yönetim kurulu Vedat TUTUŞ Başkanlığında yeniden oluşturuldu. 20 Ekim 2023 tarihine Denetleme kurulu toplantısı yapıldı. Bütçe ibra edildi.

• Türkçe,
  • Matematik,
  • Fen Bilimleri,
  • Sosyal Bilgiler,
  • İngilizce,
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Arapça

dersleri için senaryo ve kazanım tablolarına aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

"Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 09.09.2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştı. Bu yönetmeliğe göre Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları Ankara ilçe zümre başkanları ve Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından aşağıdaki gibi belirlenmiştir."

Sayın velilerimiz;

Okul-aile birliği toplantısı ve veli toplantımız 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00'de okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Siz değerli velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ağu

03/02/2023 tarihinde tasarım başvurusunu yaptığımız Okulumuzun yeni logosu aynı tarih itibariyle 05/07/2023 tarihli tescil belgesi ile Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tasarım tescili almış bulunmaktadır.Okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.