MİYASE ÜNLÜ - OKUL MÜDÜRÜ

1979 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da; üniversite eğitimini ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. 2001 yılında atandığı Van ilinde onbir yıl öğretmen olarak hizmet verdi. 2012 yılında Ankara iline atanmış,Öğretmen ve idareci olarak farklı tür ve kademelerde hizmet vermiştir. Meslek hayatı boyunca yüzü aşkın seminer ve kursa katımış, yurt içi ve yurt dışı çeşitli projelerde de görev almıştır.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans mezunu olup, Atatürk Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi alanında 2. Lisans eğitimine devam etmektedir.

03 Eylül 2021 tarihinden itibaren kurumumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.