Nis

Velilere yönelik "Çocuklarda İhmal ve İstismar" konulu seminer okulumuz rehber öğretmeni Mustafa YILMAZ tarafından gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz 8. öğrencielerine ilk elden bilgi almaları, deneyim kazanmaları, gözlem yapmaları ve doğru karar vermeleri amacıyla Yıldırım Beyazıt Fen Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaöğretim kurumlarına geziler düzenledik.

Altındağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri öğrencilerimizi bilgilendirmek ve okullarını tanıtmak için ziyarette bulundular.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okul bahçesinde coşkuyla kutlandı.

Program kapsamında öğrenciler, koroyla, şiirlerle ve halk oyunları gösterileriyle büyük beğeni topladılar.

Program sonunda çeşitli yarışmalar düzenlendi ve dereceye giren öğrencilere hediyeleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi.

Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personellerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 2024-2028 Stratejik planlamamızı tamamladık.

Hazırlanmasında emeği geçen stratejik planlama ekibimize, öğretmenlerimize, velilerimize, çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımaları ve kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını teşvik etmek amacı ile her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da Kütüphane Haftası kutlamaları kapsamında pano hazırlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul panomuzda Mesnevi'den hikayeler ve görseller, sözler paylaştık.

Mrt

Bugün Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutlamak ve Şehitlerimizi anmak için okulumuzda program gerçekleştirildi.

Milletçe kenetlenerek gösterdiğimiz Çanakkale ruhu, bugün de bizlere güç ve cesaret vermektedir. Bu ruhla, geleceğe daha güvenle bakabilir, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara yürüyebiliriz.

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ruhları şad olsun.

Mrt

Değerler Kulübü Mart ayı panosu hazırlandı. Doğruluk ve Dürüstlük teması ile Mart ayı çalışmalarına devam edildi.

Mrt

Bilindiği gibi bu yıl ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü başladı. Okulumuzda da öğrenciler arasında ramazan heyecanını yaşatmak için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimiz ramazan öncesi merak ettikleri tüm soruları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Figen Tuzcu ve İlyas Tuzcu 'ya sorarak konu hakkındaki bilgilerini genişlettiler. Bununla beraber öğretmenlerimiz eşliğinde Ramazan Panosu hazırladılar. Ayrıca öğrencilerle beraber hatim indirilmektedir. Bu ramazanın bereket, barış ve huzur getirmesini temenni ederiz.

Mrt

Okul müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Ramazan İmsakiyesi okulumuz öğretmen, öğrenci ve personellerine dağıtıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirildi.
Günün anlam ve önemi vurgulandı, şiirler okundu, Mehmet Akif Ersoy’un ve şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim’den ayetler okundu. Okul panosu hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğumuz İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize bugün gerçekleştirdiğimiz törende hediyeleri verildi.

Dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Yağmur TUTUŞ 7/B

2. Semanur ARSLAN 6/A

3. Mert Anıl CAN 6/A

Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında öğrencileri bilgilendirici pano çalışması yapıldı.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftasında Afete Hazırlık konusunda öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okul personelinden farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla okulumuzda Sivil Savunma ve Afete Hazırlık Kulübü 'Deprem Tahliye Tatbikatı'nı gerçekleştirdi.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında öğrencileri bilgilendirici pano çalışması yapıldı.

Yeşilay Haftası'nın toplumun geniş kitlelerinde hareket ve farkındalık uyandırması ve bünyesine nice gönüllü kazandırması dilekleriyle yarınlara tüm bağımlılıklardan uzak sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyoruz.