May

Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu ücretsiz kaynak kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Nis

Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Kut'ül Amare Zaferi'nin 107. Yıldönümü.

Çöle yazılan kutlu zafer olarak da nitelendirilen Kut'ül Amare Zaferi'nin 107. Yıldönümü sebebiyle okulumuzda şehitlerimizi anma ve pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

TBMM'nin kuruluşunun 103. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Törende şiirler okundu, yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda başarılı olan öğrencilere okul müdürü Miyase Ünlü tarafından ödülleri verildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda sınıf ve okul içi örnek davranışlarından dolayı mart ayı yıldız öğrencimiz 8B sınıfından Nisanur Kaptan seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Sağlıklı Beslenme, Kişisel temizlik , bagimlilikla mücadeleyle ilgili velilerimize seminerler düzenlenmiştir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili pano çalışması  yapılmıştır. Emegi geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ara